L’Agència d’Ocupació de Vilafranca organitza cursos per emprenedors i saber buscar faena

505
PUBLICITAT

Curs desenvolupament personal

Curs dones buscar feina-Nota de premsa-

L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vilafranca ha programat dos cursos durant el mes d’octubre, adreçats a persones que busquen feina i a emprenedors que volen crear el seu propi negoci.

El primer d’aquests cursos, Desenvolupament personal per a l’ocupació i l’emprenedoria, tindrà lloc a la Seu de la Mancomunitat del 7 al 21 d’octubre. Els grups seran d’entre quinze i vint persones que obtindran formació durant trenta-dos hores repartides en huit sessions de quatre hores.

El curs va dirigit a aturats, persones emprenedores amb inquietuds personals i professionals que estiguin interessades en millorar les seues competències laborals i socials. El curs té com a objectiu ajudar a desenvolupar el potencial personal i empresarial a través de l’autoconfiança i les habilitats en la comunicació i en les relacions humanes. El termini d’inscripció finalitza el 30 de setembre.

Durant els dies 28 i 30 d’octubre, la Seu la de Mancomunitat també acull la celebració d’un curs denominat Dones que busquen feina. Està dirigit a dones que es troben en situació d’atur i que estiguen interessades en desenvolupar el seu potencial en habilitats socials i personals. El curs, entre altres matèries, mostrarà la millor manera d’actualitzar el perfil professional així com a desenvolupar un pla d’acció en la recerca de feina.
Ambdós cursos estan inclosos en l’Estratègia Província per al Foment de l’Ocupació el Emprenedoria i la Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló.