L’aeroport de Castelló reforça a partir d’aquesta setmana la ruta de Londres amb la incorporació d’un quart vol setmanal

151
PUBLICITAT

La connexió amb la capital britànica activa una nova freqüència els diumenges, sumant-se a les dels dilluns, dimecres i divendres

L’aeroport aconsegueix la seua màxima activitat durant la campanya estival, amb 58 vols setmanals de les onze rutes regulars operatives

L’aeroport de Castelló reforça a partir d’aquesta setmana la connexió amb Londres, operada per la companyia Ryanair, amb la incorporació d’una quarta freqüència setmanal.

A les actuals connexions dels dilluns, dimecres i divendres, se suma una quarta els diumenges. Totes elles estan programades fins a finals d’octubre.

El nou vol dels diumenges parteix de l’aeroport de Londres-Stansted a les 11.55 hores, amb arribada a Castelló a les 15.20. En sentit invers, surt de l’aeroport castellonenc a les 15.45 hores i arriba al de Londres a les 17.05.

Amb l’activació de la quarta connexió amb la capital britànica, l’aeroport aconsegueix la seua màxima activitat durant la temporada estival, amb 58 vols setmanals, corresponents a les onze rutes regulars operatives: Londres, Roma, Dublín, Porto, Brussel·les, Budapest, Bucarest, Düsseldorf, Katowice, Madrid i Sevilla.

La ruta Castelló-Londres, de caràcter anual, va començar a operar al setembre de 2015, sent la més veterana de l’aeroport castellonenc.

Generalitat Valenciana