La XX Fira de la Magdalena de Vilafranca es celebrarà els dies 16 i 17 de juliol

1198
Fira de la Magdalena

La Fira de la Magdalena de Vilafranca arribarà a la localitat els dies 16 i 17 de juliol. Aquest any l’esdeveniment arriba a la seva vintena edició després de la seva recuperació, el 1997.

La Fira de la Magdalena és l’esdeveniment que atrau major nombre de visitants en un cap de setmana. La Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Silvia Colom, ha apuntat que el consistori està treballant en el programa per celebrar les dues dècades.

L’Ajuntament de Vilafranca, amb la participació de nombrosos col·laboradors, és l’encarregat d’organitzar la fira. Per a això el consistori destina importants recursos en la distribució dels expositors, a les zones destinades a la ramaderia i, especialment als cavalls, i en els actes que s’organitzen.

Un any més la fira apostarà per convertir-se en referent del sector equí a la província de Castelló i Terol, rememorant l’activitat dels tractants de cavalleries. Així mateix la zona comercial tornarà a ubicar-se en l’entorn de l’Avinguda de Castelló.

La Fira donarà cabuda a les associacions del municipi i als comerços de la localitat. A més es fomenta especialment la presència d’artesans de tota mena. En les properes setmanes es donarà a conèixer el programa.