La XIV edició de la cursa Entreparets arriba a Vilafranca

248
PUBLICITAT

Vilafranca acollirà, com cada any, la cursa Entreparets amb la seua XIV edició, que es disputarà el pròxim 17 de setembre. Aquesta carrera forma part de la Lliga de curses de muntanya Castelló Nord, per la qual cosa, es podrà veure competir a grans professionals amants de les curses de muntanya.

Amb més de 524 inscripcions ja realitzades, l’organització espera una molt bona acollida perquè es puga gaudir al màxim d’aquest esport, que et permet superar-te a tu mateix mentre explores senders envoltats de natura. En aquesta cursa, diversió, aventura i natura van de la mà, fet que la faça una cursa única entre les altres. Els corredors i les corredores són coneixents d’aquest aspecte, per tant, aquest any, han pujat el nombre d’inscripcions en relació amb l’any anterior.

Aquest any el cartell ha estat realitzat per Víctor Prades, i ofereix un disseny innovador i concorde amb la muntanya, el poble i l’esport. També, els premis de la cursa estan fets per l’artista local Àlex Camañes. A més, també s’ha realitzat un vídeo, anomenat “Preparant l’Entreparets 2023′, on es mostra als corredors Roman Tena i Javier Vives preparant-se per a la cursa. Amb açò es pretén donar visibilitat a aquesta carrera perquè tinga una major rebuda entre la comunitat.

A més, enguany, es pretén que el corredor vilafranquí Javier Vives ho done tot, ja que està entre els possibles guanyadors de la Lliga de curses de muntanya Castelló Nord, i aquesta pot ser la que el corone vencedor.

El recorregut de la cursa serà el mateix que els anys anteriors, ja que així permet als corredors comparar les seues marques dels diferents anys per fer autocrítica i conéixer els punts forts i dèbils dins d’aquesta carrera. Des de la Plaça d’En Blasc s’eixirà en direcció als arenals, per a pujar cap a dalt i continuar fins a La Parreta. Passant pel costat del Mas de Tosca, s’endinsaran en la natura del bosc La Palomita, i continuaran pel barranc de Horta fins bordejar el Mas d’Altaba i passar pel Pla de Mosorro. Seguiran després cap a les Coves de Forcall i tornaran a entrar al poble pel maset per a arribar a la meta, situada, també, a la Plaça d’En Blasc.

Aquest any, a més, s’ha organitzat una conferència per al dia d’abans. El dissabte la Casa Social acollirà una xarrada en la qual s’adquiriran diferents coneixements sobre les curses de muntanya. Aquesta es durà a terme per Elena Bernabéu, una corredora reconeguda nacionalment. Aquesta mateixa jornada també tindrà com a protagonista als i les més joves, ja que es portarà a terme la cursa infantil. Aquesta carrera estarà dividida en diferents categories segons l’edat dels i les participants, la sub14, la sub12, la sub10, la de prebenjamins, la de minibenjamins i la de ‘javalinets’.

Així doncs, Vilafranca es prepara per a l’acollida d’aquest gran esdeveniment esportiu on es pot gaudir, mentre es fa esport, de la natura que envolta el municipi.