La Volta a Espanya, aparador internacional per a #CSEscenarioDeportivo

487
La Volta a Espanya, aparador internacional per a #CSEscenarioDeportivo
La Volta a Espanya, aparador internacional per a #CSEscenarioDeportivo
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló tornarà a portar la Volta Ciclista a Espanya com el millor aparador internacional per a la província dins del seu projecte Castelló Escenari Esportiu. Així, la dualitat mar i muntanya de la província de Castelló protagonitzarà dues etapes els dies 29 i 30 d’agost. Milions de persones de 189 països del món coneixeran l’oferta turística de Castelló a través d’aquest gran esdeveniment del ciclisme internacional.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat al costat del director general de la Volta, Javier Guillén, i els alcaldes d’Onda, Llucena i Ares del Maestrat el recorregut de les dues etapes que acumulen 318 quilòmetres de recorregut per la província.

Així, Moliner ha assegurat que per a la província de Castelló la Volta és motiu d’orgull i catalitzadora de noves oportunitats que cal aprofitar. “Anime als alcaldes al fet que aprofiten aquesta gran oportunitat que ens dóna la Volta per a donar a conéixer els millors atributs del nostre territori. No tenim millor oportunitat de donar a conéixer de forma tan completa a milions de persones de tot el món que la nostra terra és el millor lloc per a la pràctica de l’esport”.

El director general de la Volta, Javier Guillén, ha agraït especialment al president Moliner i al diputat Luis Martínez que “retornaren La Volta a la província de Castelló, perquè per a aquesta carrera Castelló és una necessitat, és territori ciclista per la seua orografia, el seu clima, la seua afició i la seua infraestructura turística”.

Quant a les característiques de les etapes, Guillén ha assegurat que “són dues etapes que es poden resumir en quantitat i qualitat. Seran sis hores de retransmissió en directe a la província a 189 països, amb xifres espectaculars d’audiència, ja que esperem superar els 400 milions de persones d’audiència acumulada que ja vam aconseguir l’any passat. En les dues etapes hi haurà una suma d’11 ports de muntanya, amb una arribada inèdita a Ares del Maestrat i la consolidació del Mas de la Costa de Llucena com a imatge icònica de la carrera”.

La millor campanya publicitària per a la província de Castelló
Al marge dels beneficis directes que suposa el desenvolupament de la Volta a la província, cal tindre en compte l’important impacte publicitari sobre la marca turística de la província, ja que el seguiment de la competició aconsegueix 190 països del món, implica en cada etapa a 2.500 professionals i 1.400 periodistes acreditats de 26 països diferents.

Dues etapes per 22 municipis del millor escenari esportiu
La Volta arribarà a la província de Castelló en la seua sisena etapa des de la població turolense de Mosqueruela. El primer municipi castellonenc en la ruta ciclista serà Vilafranca, per a continuar per Catí, Vilar de Canes, Torre d´en Besora, Culla, Benassal per a tindre un final d’etapa inèdit a Ares del Maestrat.

La setena etapa serà protagonitzada íntegrament per territori castellonenc. Amb eixida a Onda, un interessant recorregut per la costa i l’interior castellonenc portarà als corredors als municipis de: Castelló, Benicàssim, Almassora, Borriana, Nules, la Vall d´Uixó, Xóvar, Eslida, Ahín, Alcudia de Veo, Tales, Fanzara, Argelita i Llucena que repeteix com a final d’etapa èpic en el Mas de la Costa. En total són 22 municipis castellonencs els que seran protagonistes d’aquesta gran festa de l’esport a la província.