La vilafranquina Lola Bordás impulsa els premis “Fundadoras”

1658
La vilafranquina Lola Bordás impulsa els premis
La vilafranquina Lola Bordás impulsa els premis "Fundadoras"
PUBLICITAT

L’associació Fundadoras, la presidenta de la qual és la vilafranquina Lola Bordás, celebra el pròxim 21 de juny els Premis a Dones Emprenedores de la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment tindrà lloc en el Complex Esportiu-Cultural Petxina.

Des de Fundadoras se busca premiar i reconèixer la labor de la dona valenciana en “Fase Idea, “Fase Starup” o “Fase Empresària”.

Així, segons assenyalen des de l’organització, “els premis naixen per a conjuminar ecosistema i sumar esforços d’Universitats, Empreses i Entitats que realitzen activitats de suport a la dona i recolzar entre tots a les dones que volen emprendre, que ja ho estan fent i reconèixer a aquelles que ja ho han fet”.

Cal assenyalar que Fundadoras compta amb el suport dels principals operadors a la Comunitat Valenciana en suport a la dona, com la Universitat Politècnica de València, La Florida Universitària, Esic, Ceu San Pablo, Associacions com AECOP, FADEMUR, AJEV, València Activa, Associació de Startups Valencianes i Empreses de suport com a Llançadora, StartupXplore o Geekhubs.

Pot presentar-se al premi qualsevol dona que estiga en alguna de les fases abans indicades i que desenvolupe la seua activitat a la Comunitat Valenciana. Per a formalitzar la inscripció cal entrar en www.fundadoras.club