La VIII Jornada gastro-literària de Vilafranca donarà la volta al món

166
VIII Jornada Gastro-literària Vilafranca

La Biblioteca de Vilafranca,  organitza la VIII Jornada gastro-literària de Vilafranca amb el títol “La Volta al món en 80 dies”. L’obra de l’escriptor francés Jules Verne serà la protagonista el 21 d’abril en aquesta cita que combina, entre altres elements, literatura, cinema i gastronomia.

Així, a la vesprada s’ha programat la projecció de la pel·lícula “La Vuelta al mundo en 80 días” (1956) a la Casa Social. La sessió, amb entrada lliure, comptarà amb els comentaris d’Irene Rodrigo, del programa “Una habitació pròpia” d’À Punt Mèdia.

-Sopar gastroliterari a l’Escudella

El restaurant l’Escudella també aprofita les dates pròximes al dia del llibre per organitzar un singular sopar gastroliterari. Els seus amics i clients podran gaudir de la proposta el divendres dia 20 i el dissabte dia 21. Per al dissabte les places ja estan exhaurides. El sopar gastro literari és una iniciativa exclusiva de l’Escudella que té una gran acollida entre vilafranquins i visitants. Des de fa 8 anys l’Escudella fa esta suggerència que uneix la bona lletra amb els millors menjars.