La vida torna a la normalitat a Palanques després del pas de Glòria

448
Palanques avui gener de 2020
Palanques avui
PUBLICITAT

Després del pas de la borrasca Glòria que ha deixat baix d’una capa de neu a la comarca dels Ports, Palanques torna a poc a poc a la normalitat.

L’acumulació de neu ha arribat en aquest xicotet municipi als 70 centímetres en alguns punts. No obstant això, el treball i esforç dels veïns i veïnes ha fet possible que ja es puga recórrer la localitat amb total normalitat.

Tal com ha assenyalat l’alcaldessa, Lucía Martí, els serveis de llum i telèfon ja s’han restablit. Així mateix, els vehicles ja poden circular i entrar i eixir del municipi.
Martí ha assenyalat que les màquines llevaneu van estar en la localitat el dilluns. La resta de dies, han sigut els propis veïns i veïnes de Palanques qui amb esforç i tenacitat han netejat la neu que impedia el pas.

Encara que ja es poden realitzar les activitats quotidianes, es recomana extremar la precaució en els trajectes a peu. La neu s’ha acumulat en les teulades i pot caure.

Així mateix, demà divendres el metge passarà consulta a la localitat. Els únics que segueixen afectats pel temporal de neu són els alumnes del CRA Els Ports (Forcall) i l’IES Morella, ja que el transport escolar continua suspés.