«La vida nova», última peça de l’exposició literària centenària sobre l’obra de Carles Salvador

577
Peça «La vida nova», de Carles Salvador.
PUBLICITAT

Amb la peça «La vida nova», la Fundació Carles Salvador acaba la que ha sigut l’última proposta cultural amb l’obra de Carles Salvador com a centre dels continguts, l’“Exposició Textos Centenaris Carles Salvador 1913-2021”. De forma virtual, el ventall de gèneres tractats i obres publicades pel mestre, poeta, filòleg i escriptor valencià ha eixit a relluir mostra rere mostra. Després de 14 peces publicades, la quinzena i última peça és un assaig on Salvador analitza la seua vida i obra, una memòria personal de moments claus de la joventut on escriu sobre la mateixa percepció del nacionalisme valencià, la poesia, el valor de la llengua i la seua ensenyança o la cultura més general. El temps que transcorre en els temes exposats comprén des del 1907 fins al 1920, en un lapse de temps on Salvador no només va ser capaç de conrear gèneres literaris i publicar les peces a multitud de setmanaris i periòdics, sinó que va destacar com a filòleg i defensor de l’ensenyança del valencià a les aules des de la seua posició de nacionalista valencià.

Podeu seguir a la Fundació Carles Salvador a xarxes socials per a conèixer de primera mà totes les informacions publicades, així com tots els textos centenaris del mestre:

Facebook // Twitter // Instagram


DIADIA col·labora amb la Fundació Carles Salvador en la difusió de l’obra del mestre i l’exposició “Textos centenaris 1913-2021”