La Universitat per a Majors ha començat a Morella

127
Universitat majors Morella (2)

– Ha tingut molt bona acollida com en edicions anteriors i compta amb 41 alumnes

– A més, la UJI ha oferit les jornades de Connecta amb la Ciència a l’institut de Morella

La Universitat per a Majors va començar el dilluns a la seu dels Ports situada a Morella i Vilafranca. Aquesta ha tingut molta acollida entre els veïns i veïnes de la comarca que assisteixen a les classes, així, el curs que ha començat compta amb 41 alumnes, 27 dels quals són de Morella. D’aquesta manera, l’ajuntament de Morella i la Universitat Jaume I segueixen apostant per aquesta fórmula que apropa la Universitat als Ports, la qual permet a la Gent Gran augmentar la seua formació i aprendre sobre diferents matèries. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va donar la benvinguda als i les alumnes de la Universitat per a Majors.

Malú Blasco, regidora de la Gent Gran de l’ajuntament de Morella, va destacar que “aquest és un servei molt important, permet als veïns i veïnes de la comarca anar a classes i augmentar la seua formació acadèmica més prop de casa”. L’edil va comentar que “es tracta d’una activitat que realitzen durant tot l’any i que té molta acollida, per tant, des de l’ajuntament seguim apostant per aquesta fórmula amb la UJI per tal d’ampliar coneixements i apropar la universitat a la gent”. Malú va aprofitar per “agrair a la UJI que pense en Morella i els Ports per a realitzar la Universitat per a Majors cada any i que ampliar els coneixements estiga a l’abast de tots i totes”.

Connecta amb la Ciència

El dilluns la Universitat Jaume I també va estar present a l’IES Els Ports per oferir les jornades Connecta amb la Ciència. Aquestes pretenen promoure els estudis tècnics i científics entre l’alumnat de quart d’ESO mitjançant tallers, pràctiques i xerrades que donen a conéixer els diferents graus que es poden cursar a la Universitat.