La Universitat Jaume I se suma al projecte de Morella capital espanyola de la muntanya

35
REUNIÓ MORELLA
  • L’UJI participarà en les Jornades de Capital de les zones de muntanya a Morella durant el 2019
  • L’alcalde de Morella i la Vicerectora de Cultura i Relacions institucionals han mantingut una reunió avui
  • Aquesta tracta de millorar els serveis i fer més activitats a través de la seu de la Universitat Jaume I dels Ports

 
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la Vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I, Carmen Lázaro, han mantingut aquest matí una reunió per a reforçar els serveis de la seu dels Ports, així com realitzar més activitats en aquesta. A més, la Jaume I participarà de manera activa en les diferents jornades que es realitzaran a Morella durant aquest 2019, ja que és la capital de les zones de muntanya.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “l’UJI amb la seu als Ports participa activament en moltes activitats a Morella com l’Early Music Morella, la Universitat per a Majors o cursos com el de teatre que es va realitzar fa uns mesos”. Així, ha explicat que “enguany també estaran presents de forma activa en les diferents jornades de la Capital de les zones de muntanya que es realitzaran durant tot l’any”.

D’altra banda, segueixen les col·laboracions habituals entre la Seu de l’UJI dels Ports i la universitat. Així, l’UJI dóna suport al festival de música medieval Early Music Morella. A més, una tasca important que es persegueix amb la universitat per a majors és la realització de noves activitats dirigides a les edats compreses entre els 55 i els 65 anys.

A més hi ha programades altres activitats per al mes de març a Morella com el congrés internacional Ciència, coneixement i ideologia a càrrec del Grup de Recerca d’Estudis Medievals Interdisciplinaris (GREMI) de la Universitat Jaume I. Aquest tindrà lloc des del 13 fins al 16 de març.

Jornades de la Capital de Muntanya

Morella és aquest 2019 la capital de les zones de muntanya que atorga l’Associació Espanyola de Municipis de Muntanya esMontañas. Així, la capital dels Ports acollirà diferents activitats durant tot l’any com conferències o activitats esportives en diferents jornades. D’aquesta manera, el 12 de març tindrà lloc la primera d’aquestes jornades sota el títol Patrimoni cultural, emocions i paisatge de muntanya com a elements de desenvolupament i articulació territorial.