La Universitat Jaume I organitza 12 cursos d’estiu a localitats com Vistabella o Forcall entre d’altres

342
Presentació Cursos d'Estiu UJI
El dia 1 de juny s’obri el termini de matrícula per a inscriure’s en aquests cursos de la més variada temàtica

La Universitat Jaume I ha presentat la seua oferta de Cursos d’Estiu, un total de 12 propostes formatives que es desenvoluparan entre el 6 i el 24 de juliol de 2015 a Castelló, Vila-real, Peníscola, Vilafamés, Benicàssim, Vistabella i Forcall. El dia 1 de juny s’obri el termini de matrícula per a inscriure’s en aquests cursos de la més variada temàtica, que estaran dirigits i impartits per professorat de l’UJI i d’altres universitats, així com d’altres àmbits o entitats acadèmiques.

Com tots els anys, l’oferta de cursos d’estiu aborda temàtiques diferents i interessants que comprenen des d’aspectes relacionats amb la salut, el cinema, l’art, la filologia o el dret, fins a unes altres que giren entorn del paisatge i l’arquitectura rural, l’etnologia, la psicologia o el màrqueting… La relació de cursos d’enguany és la següent: «Malalties importades: un repte en la medicina actual»; «Salva una vida en qualsevol part. Suport vital bàsic en accidents aquàtics i de muntanya»; «Màrqueting esportiu: noves oportunitats davant nous reptes»; «Recuperar la història de Benedicto XIII, el papa Lluna, com a poderós recurs turístic-cultural»; «Coaching i psicologia positiva»; «Viatjar amb art. El viatge de la mirada»; «Drets dels xiquets i les xiquetes i educació per a la pau»; «La pràctica de la mediació policial per a la construcció de ciutadania»; «Paisatge, etnografia i rituals en el Penyagolosa. Caminant cap a la UNESCO»; «Traduttore, traditore? Una aproximació a la traducció literària»; «L’arquitectura de tàpia: la seua restauració i valoració en la construcció sostenible», i «El cinema espanyol, a la trobada dels espectadors».

El vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals, Wenceslao Rambla, ha explicat que aquests cursos es coordinen i entronquen amb l’oferta de les universitats de la Xarxa Vives i ha confiat que desperten l’interès dels estudiants i de la societat en general.