La Unitat Mòbil de DNI arriba a Albocàsser el 7 de febrer

576
PUBLICITAT

Els veïns d’Albocàsser podran renovar o fer per primera vegada el document nacional d’identitat o passaport el dimarts 7 de febrer gràcies a la unitat mòbil que visitarà el poble. A més, durant la vesprada anterior també hi haurà un servei de fotografia que ofereix l’Ajuntament. Les dues prestacions requereixen inscriure’s, per als documents demanar cita prèvia en internet o per telèfon i per a utilitzar el fotògraf cridar a l’oficina municipal.

Per a la renovació del DNI serà necessari abonar una taxa de 12 euros en efectiu, a excepció de famílies nombroses. A més de presentar una fotografia recent amb el rostre buidat i el fons blanc. Si es pretén obtenir el DNI per primera vegada, serà necessari el certificat de naixement del registre civil, el certificat d’empadronament o la targeta de residència si s’ha nacionalitzat. En el cas que la renovació siga per pèrdua o robatori del document, s’haurà de presentar la denúncia si s’ha fet.

El consistori, per a facilitar la renovació, també ofereix un servei de fotògraf el 6 de febrer de 15.00 h a 19.00 h a l’Ajuntament. El preu d’aquest és 5 euros a abonar en efectiu.

La unitat mòbil cerca arribar a tots els racons i facilitar el tràmit a aquells que resideixen en localitats xicotetes, evitant que s’hagen de desplaçar a una ciutat. El servei compleix una funció important per a aquelles persones majors que no poden viatjar amb facilitat, a més de treballadors als qui els és impossible agafar un dia lliure.