La Unitat de Respir de Portell torna a ajuntar-se

693
PUBLICITAT

Ja fa més de 6 mesos que els usuaris de la Unitat de Respir de Portell no es trobaven per passar una estona junts treballant pel seu benestar. A causa del coronavirus, les classes van haver de suspendre’s al març i no ha estat fins ara al setembre que s’han tornat a reprendre.

Després de diversos mesos de confinament i protegint especialment al col·lectiu de la gent major, aquesta setmana l’Ajuntament de Portell ha decidit reiniciar la Unitat de Respir Familiar, per tal de donar servei als més majors de la localitat.

El servei és essencial per al manteniment físic i psíquic dels més majors, que estaven desitjant tornar-se a ajuntar en la URF i passar temps junts. Es considera molt positiu que el sector més envellit de la població puga disposar d’un espai paregut a una rutina diària.

D’aquesta manera, la URF ha reobert amb totes les mesures de seguretat convenients, per tal de vetllar per la salut dels usuaris, un col·lectiu de gran risc. Durant el servei, es manté en tot moment la distància interpersonal, a excepció de persones que conviuen junts, i es porta la mascareta posada.

Els majors de Portell, contents de retrobar-se i tornar a la “normalitat”, exerciten gràcies a la URF la memòria i les habilitats psicomotrius, per tal de mantenir-se en forma durant l’envelliment.