La Unió Musical de Vilafranca programa les audicions de final de curs i el concert extraordinari de la Fira de la Magdalena

590
PUBLICITAT

-Nota de premsa-

L’Escola de Música de la Unió Musical de Vilafranca realitza la próxima setmana les audicions que posen fi al curs d’enguany. El dilluns 14 de juliol a les 18 hores se celebraran aquestes audicions per part dels alumnes a l’Edifici Polivalent. Dimecres 16 a les 19 hores, la Casa de la Cultura acollirà una audició de percussió i conjunt d’iniciació, mentre que dijous 17 a la mateixa hora serà el torn de l’intercanvi de conjunts instrumentals entre Vilafranca i Albocàsser.

D’altra banda, com és habitual durant la celebració a Vilafranca de la Fira de la Magdalena, la UMV realitzarà el Concert Extraordinari el divendres 18 de juliol a les 22:30 hores. El frontó municipal serà l’escenari on els músics interpretaran obres de Benjamin Britten, Antón Bruckner, Richard Strauss i Silvestre Revueltas. Un concert que any rere any rep els aplaudiments d’un nombrós públic de Vilafranca.