La Unió Musical de Vilafranca participa el diumenge 26 al Certàmen Autonòmic de Bandes de Música

127
Unio Musical de Vilafranca

Unio Musical de Vilafranca
Unio Musical de Vilafranca
La cita musical serà diumenge que ve 26 d’octubre al Palau de les Arts de València. Tots els vulguen acompanyar la banda fins a València tindran a la seua disposició autobusos gratuïts.

La Unió Musical de Vilafranca viatjarà el diumenge que ve, 26 d’octubre, fins a València per participar en el XXXVI Certamen de Bandes de Música que congrega agrupacions provinents de tota la Comunitat Valenciana. Tots els interessats en acompanyar la banda de Vilafranca, siguen o no socis, tindran a la seua disposició autobusos gratuïts que els portaran a la capital del Túria. L’únic requisit és reservar plaça amb antelació tant a l’Ajuntament com a la seu de la Unió Musical. En aquests dos llocs qualsevol persona interessada podrà rebre una informació més detallada.

-El programa d’activitats

Els autobusos sortiran a les 8 del matí del diumenge 26 d’octubre des de la Casa de la Música de Vilafranca. Una hora més tard està prevista la recollida de participants en l’estació d’autobusos de Castelló de la Plana. A les 10 del matí comencen les audicions. La primera a actuar és la Unió Musical de Canyada de la província d’Alacant. A continuació serà el torn de la Unió Musical de Vilafranca i en tercer lloc actuarà la Unió Musical de Llanera de Ranes, una població de la província de València. A les 12 del migdia està previst que acaben les seues respectives actuacions les tres bandes musicals. Tots els acompanyants podran realitzar diverses activitats per València fins a l’hora de partida cap a Vilafranca fixada a les 6 de la tarda. El tècnic de turisme de l’ Ajuntament informarà de totes les activitats que es podran realitzar per la capital del Túria fins al moment de tornar.