La Unió Musical de Vilafranca obté un primer premi a la segona secció de l’autonòmic de bandes de música

1053
PUBLICITAT

La Unió Musical de Vilafranca, dirigida per Pau Monfort Pitarch, ha obtingut la segona possició al certàmen autonòmic de bandes de música que s’ha celebrat este matí al Palau de les Arts de València. En termes de la valoració del jurat la banda vilafranquina ha aconseguit 320 punts, el que suposa un Primer Premi.

-Classificació.

Primer Premi amb Menció d’Honor: Associació Musical l’Filharmònica Alcudiana de l’Alcúdia, amb 376,5 punts
Primer Premi: Unió Musical de Vilafranca, amb 320 Punts
Segon Premi: Unió Musical de Bigastro amb 300 Punts

La formació vilafranquina interpretava com a obra obligada “Jaque a la Reina” de Juan Gonzalo Gómez Deval. Així mateix ha fet sonar el pasdoble “La marxa de 1941” de John Williams i com a obra lliure “Quatre interludis marins” de Benjamin Britten.

La Unió Musical de Vilafranca concursava amb l’Associació Musical Filharmònica Alcudiana de l’Alcúdia (València( i amb la Unió Musical de Bigastro (Alacant). La banda valenciana , dirigida per Sergi Pastor Pucho ha interpretat el pas doble “Vestigis d’Art” original del mateix director i com a obra lliure “Chamber Symphony n.1” de José Suñer Oriola. La banda procecent de les comarques d’Alacant ha interpretat el pas doble “Los Barbas” de Ferrer Ferran i com a obra lliure “Sidus” de Thomas Doss sota la direcció de Diego Carrillo Soler. Des de Vilafranca ha partit un autobús d’aficionats a la música i acompanyants.