La Unió Musical de Vilafranca incorpora 16 nous integrants a la formació

721
La Unió Musical de Vilafranca incorpora 16 nous integrants a la formació
PUBLICITAT

Les notes d’”Amparito Roca”, “Morenito de Valencia” o “Francisco Bravo” tornaven a sonar pels carrers de Vilafranca el dissabte de vesprada havent dinat. Era la Unió Musical de Vilafranca que iniciava el tradicional cercavila de Santa Cecília per recollir les noves incorporacions a la formació.

Després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia, aquest any s’han incorporat 16 nous integrants de diverses cordes. Sis clarinets: Carla Monfort, Gabriella Martin, Alba Solsona, Rebeca Tena, Biel Dols i Jordi Tena. Dues flautes: Inés Gil i Lucía Rueda. Un oboè: Aida Redón. Tres percussionistes: Marc Troncho, Martí Folch i Martí Sancho. Una trompa: Victor Falcó. Una trompeta, Manel Andrés i dos saxos, Ainhoa Martínez al saxo alt i Gerard Fabregat al saxo tenor. Aquesta quantitat de nous integrants demostra la bona salut de la formació i de la seua escola de música, que, coincidint amb la pandèmia ha registrat els seus rècords de matriculació.

Enguany el sistema de recollida va ser diferent. Es van establir tres punts que van concentrar els nous músics. Així, primer se’n van recollir vuit a la Casa de la Culutra, després tres al Rellotge i finalment quatre a la placeta de l’Església. Els darrers membres a integrar la banda en anys anteriors van ser els encarregats d’imposar les L de “novell” als nous integrants.

El cercavila també va servir per mobilitzar la població, ja que molts es van animar a seguir les melodies de la banda arreu del poble. La propera cita serà el dissabte a les cinc de la vesprada a la Casa de la Música, on la banda vilafranquina oferirà un complet concert després de dos anys sense d’inactivitat.