Programa d'Extensió Universitària
Programa d’Extensió Universitària

-Nota de premsa de la UJI-

La Universitat Jaume I inicia el programa PEU 2014 amb la tradicional Fira de la Informació, un espai de trobada i intercanvi entre els agents socials de les comarques de Castelló i tots els col·laboradors habituals del Programa d’Extensió Universitària.

La Fira enceta l’any amb la voluntat de seguir treballant per apropar la formació a les àrees rurals, facilitant al màxim que tothom tinga l’oportunitat d’accedir a una formació de qualitat amb el suport de l’UJI.

L’objectiu d’aquesta jornada és doble: d’una banda, que els agents socials coneguen amb detall les propostes del Programa d’Extensió 2014 i, d’una altra banda, que els col·laboradors puguen presentar propostes interessants per als que treballen en el desenvolupament sociocultural de les zones rurals de les comarques de Castelló.

Enguany han participat un total de 24 empreses que han presentat un ampli ventall de propostes formatives que aborden temes relacionats amb el desenvolupament rural, gènere, ecologia, medi ambient, família, majors, treballs manuals, temps lliure, Patrimoni y salut.

Els tècnics, en representació dels municipis implicats en el Programa, han valorat molt positivament aquesta iniciativa. Finalitzada la Fira es va convocar la primera Mesa Tècnica de l’any, on es va nomenar els tècnics rurals participants i es van presentar les línies de treball de Programa per a l’any 2014.