La trufa protagonitza al febrer i març els menús dels restaurants de Benassal

741
PUBLICITAT

Benassal és terra d’avellana, de formatges i tòfona. Suculents menjars que la converteixen en un lloc perfecte per als amants de la gastronomia i el bon menjar. Durant un mes, del 12 de febrer al 13 de març, els restaurants locals utilitzaran en els seus menús i plats un d’aquests ingredients, el conegut com a or negre, gràcies a les X Jornades Gastronòmiques de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat.

Hotel Restaurant La Castellana, Hotel Restaurant Novella, Bar Restaurant La Cooperativa i Nostre Bar són els quatre establiments participants en les Jornades.

A més, Benassal celebra el 26 i 27 de febrer la XVIII Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat amb xarrades, degustacions de productes de la terra com els formatges, concursos de gossos cercadors de trufa, o el lliurament de la ‘Trufa d’Honor de l’Alt Maestrat’ al xef estrela Michelin Miguel Barrera.

Així mateix, el dilluns 21 de febrer tindrà lloc la jornada gastronòmica formativa ‘L’interior i la Tuber Melanosporum’ conduïda per Ángela Millán i Diego Alcón del Restaurant Vinatea de Morella.

Indicar que qualsevol persona interessada a participar en les activitats organitzades amb motiu de la Mostra de la Trufa Negra han de contactar amb l’Oficina de Turisme de Benassal.