La trencà de l’hora a Forcall reuneix desenes de bombos i tabals

551
La trencà de l’hora a Forcall reuneix desenes de bombos i tabals
PUBLICITAT

Un any més, Forcall ha celebrat la trencada de l’hora en dates próximes a Setmana Santa. Enguany ha estat divendres 5 d’abril el dia escollit per a la concentració de bombos i tabals de Forcall i de Morella.

L’acte ha començat a les 20h de la vesprada, amb la trobada dels dos grups a la Plaça Major del municipi. Vora la cinquantena de bombos i tabals s’han congregat a la plaça per, tot seguit, fer una tocata pel carrer. Després, els músics han gaudit d’un sopar de germanor per agafar forces per aguantar la nit.

Quan el rellotge ha tocat les 00:00h de la nit, tots els bombos i tabals han començat a tocar a l’uníson, i així han seguit amb el seu repicar fins ben entrada la matinada, fent vibrar la nit forcallana amb un repertori de més d’una dotzena de peces musicals.

Els forcallans que s’han apropat a veure l’espectacle han pogut gaudir dels ritmes propis d’aquestes dates. Aquest ha estat el primer acte relacionat amb la festivitat de Setmana Santa, que s’intensificarà a partir del diumenge 14 d’abril amb un ampli ventall de celebracions religioses i activitats culturals.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA