La Trails Denes de Morella ja supera les 400 inscripcions

305
PUBLICITAT
  • El dissabte 27 de maig tindrà lloc la tercera edició d’aquesta cursa que compta amb tres distàncies diferents de 14k, 25k i 45k

Trails Denes de Morella va camí de celebrar la seua tercera edició, per a la qual ja compta amb 428 participants. Aquesta cursa tindrà lloc el dissabte 27 de maig i ja s’ha consolidat al calendari esportiu de la ciutat per a recórrer tot el terme municipal. D’aquesta manera, les inscripcions encara estan obertes per a les tres distàncies, de 14 k; 25 k i 45 k, de la competició a través de la seua nova pàgina web www.trailsdenesdemorella.es. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; la regidora d’Esports, Judit García; i els representants de l’organització, Diego Aguilar i Hugo Adell van signar el conveni de col·laboració entre l’ajuntament i l’Associació Denes de Morella perquè la ciutat albergue esta competició.

Judit ha destacat que “Trails Denes de Morella compta cada any amb més participació i, en esta tercera edició, està previst arribar a les 600 inscripcions”. L’edil ha recordat que “els corredors i corredores encara estan a temps d’apuntar-se” i ha volgut “animar a totes i tots a participar en aquesta cursa que permet disfrutar de la natura i de l’esport en diferents nivells”. També ha explicat que “l’organització realitza un gran treball junt amb el voluntariat per a fer un esdeveniment d’aquestes característiques i millorar cada any”.

Com cada any, es repetiran els recorreguts de cadascuna de les distàncies. Així, comptarà amb una competició de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres i un desnivell de 1.900 metres acumulats. Cal explicar que, per a les persones no federades, té un cost afegit de quatre euros i mig per a comptar amb l’assegurança durant la competició. Cal recordar que la nova Trails Denes de Morella l’organitza l’associació Denes de Morella amb suport de l’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló.


I Copa esMontañas

Aquest any 2023, l’Asociación Española de Municipios de Montaña organitza la I Copa esMontañas amb diferents curses de muntanya. Així, esta primera edició comptarà amb cinc proves, entre les quals estan les tres distàncies de Trails Denes de Morella. A més, estaran la Gran Trail Sobrave d’Ainsa, Arrebatacapas de Candelario, Plenilunio Tejeda Trail de Tejeda i Sobrescobio Redes Trail de Sobrescobio. Aquestes seus coincideixen amb les quatre localitats que han sigut capitals de la muntanya de l’associació més el municipi canari de Tejeda. Està previst que s’incorporen aquells municipis que compten amb proves i ostenten esta capitalitat en el futur.