La tradicional festa final posa fi a la campanya d’Un Equip per Morella

239
PUBLICITAT

L’emblemàtic enclau morellà dels Cinc Cantons serà l’escenari, a partir de les 20h, de la cloenda de campanya del PSPV-POSE amb els parlaments de Rhamsés Ripollés, Jorge Querol, Angela Escorihuela i Pau Bordás, amb la joventut com a protagonista.

La reactivació del Consell de la Joventut, impulsar millores en les festes i suport a les iniciatives dels quintos i quintes són algunes de les propostes per als propers anys

Projectes, iniciatives i l’optimisme per Morella han estat el denominador comú dels socialistes morellans per al futur de la població en esta campanya

‘Un Equip per Morella’, la candidatura municipal del PSPV, posa fi aquesta vesprada a la seua intensa campanya marcada per les propostes de futur que han presentat a la ciutadania, i la visió optimista i positiva que els socialistes tenen del futur de Morella. El tradicional acte final de campanya tindrà com escenari enguany el carrer i es celebrarà als Cinc Cantons, un lloc molt especial per a la gent de Morella, ubicat al centre de la població. La cloenda tindrà com a protagonistes els joves ja que Jorge Querol, membre de la candidatura, i Angela Escorihuela i Pau Bordás, dos joves morellans, acompanyaran a Rhamsés Ripollés, alcalde i candidat, en els parlaments.

Com cada quatre anys, des del PSPV-PSOE es vol dedicar aquesta celebració final de campanya a la joventut, segment de la població a qui aniran destinades moltes de les principals actuacions de govern en els pròxims anys. Un Equip per Morella vol que els joves siguen els protagonistes i els que generen la seua pròpia política. Amb eixe objectiu es reactivarà el Consell de la Joventut per poder escoltar des de l’Ajuntament les seues propostes com, també, per millorar les festes s’escoltaran les propostes dels Quintos i altres col·lectius de joves. Per al candidat, Rhamsés Ripollés, és ‘molt important fomentar una societat participativa de tota la ciutadania però sobre tot dels principals motors del dinamisme d’un poble que són els joves’.

Enrere queda una campanya de propostes de tot el que ‘Un Equip per Morella’ vol per a la seua Ciutat, una planificació de quina és la Morella que volen per als pròxims anys. Aquestes propostes han anat envers als eixos principals de les que seran les accions de govern del PSPV-PSOE a Morella, com el benestar social, millorar i transformar la Ciutat com s’ha vingut fent en els darrers anys, crear vivenda i oportunitats per a facilitar la vida i treball per a totes les persones, especialment la joventut, i fer de Morella un poble viu fomentant l’activitat i la cultura entre la seua gent, cuidant el patrimoni, sobre tot tenint en compte que Morella es troba a les portes d’un cicle sexennal.

En la jornada d’ahir, membres de la candidatura del PSPV-PSOE es van reunir amb la Gent Gran de Morella, es tracta d’un dels encontres habituals dels socialistes morellans en cada campanya i on els expliquen quin és el programa que presenten, sobre tot aquells aspectes que més afecten a la gent jubilada. L’acte va tenir lloc a la Casa Ciurana i a més de l’alcalde, Rhamsés Ripollés, i altres membres de la candidatura assistia Malú Blasco, qui va fer un emotiu balanç dels seus 20 anys com a regidora de l’Ajuntament i que va rebre el caliu i l’estima de tota la gent gran que assistia a l’acte.