La Torre d’en Besora programa 6 dies de diversió i cultura per a les festes patronals

440
PUBLICITAT

L’Ajuntament de La Torre d’en Besora, amb la permanent col·laboració de la Comissió de Festes, han programat les festes patronals de la localitat amb 6 dies plens de música, cinema, cultura i tradicions que faran gaudir a veïns i veïnes. Així doncs, del divendres 20 al dimecres 25 d’agost, La Torre d’en Besora se submergirà en una bambolla festiva en la qual per a cada dia s’han preparat diferents actes encara que tots localitzats en el Local Multiusos municipal, espai prou ampli com per a albergar cada acte amb la garantia de respectar les mesures higièniques i sanitàries per la Covid-19.

D’aquesta manera, les festes van quedar inaugurades amb una actuació teatral el divendres a la vesprada. Un avanç del cap de setmana en el qual, per al dissabte, la música de Rumba 13 i l’humor de Duet Rural Comedy van ser protagonistes. Ahir, diumenge 22, es va celebrar una missa i tot seguit un concert de dolçaines per la colla ‘El soroll’. A més, a la vesprada es va celebrar una disc mòbil caracteritzada per les mesures de distància i de seguretat que es van respectar en tot moment.

Per a aquesta setmana els actes s’inicien hui amb un parc infantil vespertí i la projecció de la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno’ a la nit. Dimarts i dimecres les misses tindran una major rellevància amb les misses en honor a Sant Bertomeu i la missa del Cor de Jesús, respectivament. No obstant això, per a demà dimarts 22 també s’ha organitzat una actuació de la rondalla ‘Dolçes cançons’ i un contacontes itinerant apte per a totes les edats.