La Torre d’En Besora pateix diversos robatoris en menys d’un mes

638
PUBLICITAT

La Torre d’En Besora ha patit diversos robatoris en l’últim mes. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, David Vicente Segarra, fa tres setmanes els lladres van forçar diverses panys en garatges situats als afores del municipi. Els delinqüents no es van emportar res de valor, tot i que els danys materials a les portes destrossades van ser notables.

En la nit del dilluns 27 al dimarts 28 també es van produir assalts en diversos garatges i al bar de la localitat. Allà es van dur tabac, beguda, cupons de loteria i un televisor. Un altre lloc que van visitar va ser el local de festes, on van accedir forçant una de les portes d’emergència. En este cas no es van emportar res de valor. A la bàscula municipal van sostraure les monedes que hi havia al moneder que la fa funcionar. L’import robat és d’uns pocs euros. Els fets han estat denunciats davant la Guàrdia Civil que els està investigant.

L’acció dels lladres també l’han patit en la veïna localitat de Vilar de Canes, on van intentar robar al bar a la nit del dilluns dia 3 al dimarts dia 4.