La Torre d’en Besora impulsa la construcció d’un consultori mèdic

715
PUBLICITAT

-L’Ajuntament sol·licita a Sanitat que invertisca en l’equipament per a millorar l’atenció als pacients

“Necessitem un nou consultori mèdic i per això construirem un edifici polifuncional i per a fer-ho confiem que Sanitat col·labore amb nosaltres amb l’equipament”. Així ha manifestat l’alcalde de La Torre d’en Besora, David Vicente Segarra, el projecte del consistori per a construir un nou consultori en la localitat. El propi alcalde i l’arquitecte municipal s’han desplaçat a València per a mantindre una trobada amb el director general d’infraestructures sanitàries. En el mateix han sol·licitat a la Conselleria de Sanitat que es faça càrrec de l’equipament del nou consultori. Des de Sanitat s’ha remés a l’Ajuntament a les ajudes que es convocaran en 2022.

L’alcalde ha explicat que el consistori escometrà, amb els fons del pla 135, la construcció d’un nou edifici en un solar situat en la part alta de la localitat. Una vegada finalitzat, el municipi confia que Sanitat es faça càrrec de l’equipament interior d’aquest.

L’edifici tindrà amplitud perquè Sanitat puga disposar dels diferents espais requerits i es millore l’atenció a veïns i veïnes, molts d’ells majors.