La Torre d’En Besora diu adéu a les seues festes patronals

396
Festes Torre d'En Besora
PUBLICITAT

La Torre d’En Besora s’ha acomiadat ja de l’edició anual de les seues festes patronals, marcades una vegada més per la programació carregada d’esdeveniments en 6 dies que han servit per a escoltar música en directe, gaudir amb espectacles teatrals o veure projeccions de pel·lícules. Tot respectant la normativa vigent establida per la Covid-19, a fi de protegir veïns i veïnes i mantindre la bona situació actual. Així doncs, l’alcalde de La Torre d’En Besora, David Vicente Segarra, ha transmés la seua alegria “pel bon desenvolupament de les festes, sense cap contratemps i amb una elogiable resposta per part de la població davant la dificultat de programar unes festes enguany”, i afig que “els nostres veïns i veïnes han sigut conscients de la delicada situació que travessem”.

La programació confeccionada per l’Ajuntament de la Torre d’En Besora, en estreta col·laboració amb la Comissió de Festes, intentava “donar cabuda a tots els gustos i edats perquè se sentiren partícips i acollits per unes festes que són de tots i totes”, expressa l’alcalde de la localitat de l’Alt Maestrat. Tots els actes s’han desenvolupat en el Local Multiusos, on ha hagut discomòbil, un concert en directe de Rumba 13, un espectacle humorístic de Duet Rural Comedy o un parc infantil. A més, les festivitats religioses també han tingut la seua importància per a honrar a Sant Bertomeu.

David Vicente Segarra admet que “aquestes festes no són les que volíem organitzar, però si les que devíem per a continuar lluitant contra la pandèmia”. A més, el primer edil té paraules d’agraïment per a la Comissió de Festes dels últims 3 anys, que deixen pas a noves generacions que s’encarregaran de la preparació i confecció de tots els actes culturals de les Festes Patronals de la seua localitat.