La Torre d’En Besora celebrarà les seues Festes del 20 al 27 d’agost

307
PUBLICITAT

Les Festes 2022 de la Torre d’En Besora es donaran per començades dissabte 20 d’agost i finalitzaran dissabte 27. Així, una setmana completa d’activitats per a totes les edats i aficions aterra en el municipi per omplir els carrers de festeig i germanor. 

El primer dia, dissabte 20, tindrà lloc un tardeo amenitzat musicalment pel grup ‘Los Culpables’ i la Discomòbil ‘Bandalay’. Al dia següent, un altre tardeo completarà la jornada acompanyat de la música de ‘Rumbasierra’ i la Discomòbil a càrrec de ‘Bandalay’. 

Dilluns 22, s’inaugurarà a les 16h un Parc Infantil tot seguit de l’espectacle teatral ‘L’arbre de Teneré’. L’endemà, aterra la nit de cinema amb la projecció del llargmetratge ‘Padre no hay más que uno 2’. Dimecres 24 tornarà la festa amb el tardeo amenitzat amb el grup ‘Take Back The Streets!’. 

Dijous 25 estarà assegurada la festa nocturna amb l’orquestra ‘Nueva Samurai’. Al dia següent, divendres 26, tindrà lloc l’entrada de vaques a les 13h. Després, hi haurà una exhibició de bous i vaques i a les 18.30h es provarà el bou feréstec ‘Farru’. A les 23.30 s’embolarà el bou de corro i, a continuació, el bou feréstec. Tancarà la nit la música de discomòbil encarregada al grup ‘Bandalay’. 

L’últim dia, dissabte 27, a les 13h es durà a terme l’entrada de vaques. A la vesprada, a les 18h, s’exhibiran les vaques i els bous. I la nit conclourà la jornada amb un ball de disfresses acompanyat de la música Disco Night.