La Torre d’en Besora celebra les seues festes patronals del 17 al 24 d’agost

564
La Torre d'en Besora celebra les seues festes patronals del 17 al 24 d'agost
PUBLICITAT

Les festes de la Torre d’en Besora comencen aquest dissabte i s’allargaran fins al dia 24. D’aquesta forma, el dissabte 17 d’agost a les 18h actuarà el grup Efraín & Los Piratas del Flamenco als quals seguirà el ball amb la discomòbil Bandalay. El diumenge 18 a les 18h actuarà el grup flamenc Rumba 13.

La festa continuarà el dimecres 21 amb l’actuació d’un altre grup de música flamenca, A Tu Vera.

El dijous 22 la festa començarà a les 13h amb l’inici dels festejos taurins. A les 13h tradicional ‘encierro’ a l’estil del municipi. A les 17.30h exhibició de bous i vaques de la ramaderia Hermanos Bellés amenitzada per la xaranga Magos del Ritmo. A les 20h prova de bou de la ramaderia Álvaro Verdugo. A continuació berenar amb productes típics. La jornada acabarà embolant el bou de la vesprada i amb música i ball a les mans de l’orquestra Grupo Revelación.

El divendres 23 a les 17.30h exhibició de bous i vaques d’ Hermanos Bellés seguida d’un berenar. A la nit, des de les 00.00h bou embolat de la mateixa ramaderia i discomòbil Macro Remember.

Les festes patronals del municipi acabaran el dissabte 24 amb un nou ‘encierro’ a les 13h. A les 17.30h arribarà l’última exhibició de bous i vaques d’ Hermanos Bellés amb berenar i festa i diversió a càrrec de la xaranga Terry con Mango. El ball de disfresses amb la discomòbil Bandalay tancarà els festejos.

Els festejos de La Torre d’en Besora estan organitzats per la Comissió de Festes 2019 i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i la Diputació de Castelló.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA