La Torre d’En Besora aposta per un nou polifuncional i la millora de l’abastament d’aigua en 2021

461
PUBLICITAT

La companyia elèctrica municipal valorarà una rebaixa en la tarifa

L’Ajuntament de la Torre d’En Besora ha aprovat per unanimitat el pressupost de 2021. Els comptes, certificats per unanimitat, ascendeixen a 329.640 €. A aquesta quantitat cal sumar la de les empreses elèctriques municipals, que arriba als 358.337 €. D’aquesta manera la Torre d’En Besora afronta 2021 amb un muntant de 687.974 €. L’alcalde, David Vicente Segarra, ha destacat que es tracta d’una quantitat significativa per a un municipi de 160 habitants.

L’Ajuntament està sanejat i no té deutes, i el 2021 es planteja iniciar la construcció d’un nou edifici polifuncional que agrupe diversos serveis que es presten a la ciutadania. D’aquesta manera aquests serveis es prestaran en millors condicions i beneficiaran a tot el poble. D’altra banda el poble ha obert una partida pressupostària per a realitzar l’estudi d’un nou sondeig de proveïment d’aigua i millorar la qualitat i quantitat de el líquid element que arriba a la localitat i als seus explotacions agropecuàries.

-Baixada de tarifes elèctriques

L’Ajuntament presta a veïns i empreses el servei d’energia elèctrica. “Com els comptes de les empreses elèctriques han estat satisfactòries en 2020 estem valorant una baixada en el rebut” ha apuntat l’alcalde qui ha incidit que les empreses municipals estan al servei de tots i cadascun dels veïns i empresaris de la localitat.