Castelló Ruta de Sabor organitza els caps de setmana del 10 de gener al 15 de març les IX Jornades gastronòmiques de la tòfona. Així 9 restaurants de Benassal, Catí, Culla i la Serratella oferiran menús amb aquest ingredient com a protagonista.
Amb preus que oscil·len entre els 15 euros i els 40 euros, es podran provar des dels plats més tradicionals als més innovadors. “Ensalada de guatla amanida amb vinagreta de tòfona”, “Brioix al vapor amb freixura de corder i tòfona” o “Carxofes saltades amb encenalls de pernil i tòfona” són només algunes de les elaboracions gastronòmiques que s’oferiran.
Participants
Braseria El Racó i Hotel Restaurante La Castellana, a Benassal; Casa Carbó i Casa de Banys l’Avellà, a Catí; Restaurant El Prigó, Restaurant La Carrasca, Restaurant La Solaneta i Hotel Rural Mas El Cuquello, a Culla; i Els Perxes Taverna, a la Serratella, participen d’aquesta iniciativa.
Consulteu en aquest enllaç tots els detalls: https://drive.google.com/file/d/1kjpGvvU2qasQKiehUhvfB0EenEYYd3aZ/view
Mostra de la Tòfona Negra del Maestrat
Cal destacar a més que el 22 i 23 de febrer Culla acollirà la Mostra de la Tòfona Negra del Maestrat, cita que cada any se celebra en una població diferent i que compta amb un ampli programa d’activitats al voltant d’aquest preuat fong.