La tòfona protagonista als restaurants de l’Alt Maestrat fins al 15 de març

435
Cartell de les IX Jornades gastronòmiques de la tòfona
Cartell de les IX Jornades gastronòmiques de la tòfona
PUBLICITAT

Castelló Ruta de Sabor organitza els caps de setmana del 10 de gener al 15 de març les IX Jornades gastronòmiques de la tòfona. Així 9 restaurants de Benassal, Catí, Culla i la Serratella oferiran menús amb aquest ingredient com a protagonista.

Amb preus que oscil·len entre els 15 euros i els 40 euros, es podran provar des dels plats més tradicionals als més innovadors. “Ensalada de guatla amanida amb vinagreta de tòfona”, “Brioix al vapor amb freixura de corder i tòfona” o “Carxofes saltades amb encenalls de pernil i tòfona” són només algunes de les elaboracions gastronòmiques que s’oferiran.

Participants

Braseria El Racó i Hotel Restaurante La Castellana, a Benassal; Casa Carbó i Casa de Banys l’Avellà, a Catí; Restaurant El Prigó, Restaurant La Carrasca, Restaurant La Solaneta i Hotel Rural Mas El Cuquello, a Culla; i Els Perxes Taverna, a la Serratella, participen d’aquesta iniciativa.

Consulteu en aquest enllaç tots els detalls: https://drive.google.com/file/d/1kjpGvvU2qasQKiehUhvfB0EenEYYd3aZ/view

Mostra de la Tòfona Negra del Maestrat

Cal destacar a més que el 22 i 23 de febrer Culla acollirà la Mostra de la Tòfona Negra del Maestrat, cita que cada any se celebra en una població diferent i que compta amb un ampli programa d’activitats al voltant d’aquest preuat fong.