La tempesta amb pedra i aparell elèctric deixa 43,9 litres, inundacions i avaries electròniques i telefòniques a Vilafranca

755
El temps a Vilafranca, per Ignasi Llopis
PUBLICITAT

La tercera pedregada en els darrers tres mesos va arribar ahir a Vilafranca per causar els mateixos problemes que les anteriors. Van caure 43,9 litres per metre quadrat, segons les dades aportades per l’observador local Ignasi Llopis. L’aigua va arribar acompanyada de granís, el que va provocar l’obstrucció dels desguassos. Com és habitual en aquests casos l’Avinguda de Castelló es va convertir en un gran riu. Els desguassos no podien engolir l’aigua. Es van produir inundacions en habitatges adjacents a l’avinguda i a la Casa de la Cultura. L’Ajuntament i els veïns es van veure obligats a recórrer a l’ajuda dels bombers per evacuar l’aigua dels baixos. A més els veïns es van veure obligats a treure l’aigua de les seues vivendes i comerços una vegada més este estiu. Una situació semblant es va produir al carrer la Bassa, a la part baixa de la localitat, on la pedra va cobrir completament de blanc carrer i va obstruir els desguassos. L’Ajuntament també va requerir els serveis d’una pala per retirar la calamarsa a les zones on es va produir major acumulació. La tempesta també va deixar sense servei la connexió gratuïta d’accés a internet www.guifi.net.

-Sense internet

No només va deixar de funcionar el servei Guifi.net, sino que també el servei d’ADSL de diferents companyies va patir danys i va deixar sense servei a molts clients.