La tamborada d’esta vesprada inicia els actes de Setmana Santa i Pasqua a Morella

249
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La ciutat de Morella està preparada per a uns dies d’intensa activitat que comencen esta vesprada amb el so tronador de les tradicionals tamborades. D’aquesta manera, a partir de les 20.00 hores, la plaça de l’ajuntament acollirà la concentració de bombos i tambors des d’on partirà la posterior cercavila fins a la plaça Colom a les 20.30 hores. Cal explicar que, la tamborada també formarà part de la concentració de cada divendres contra la guerra d’Ucraïna. Finalment, a les 00.00 hores es celebrarà la rompuda de l’hora a la plaça de l’ajuntament per a iniciar els actes de Setmana Santa i Pasqua.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “es tracta d’uns actes tradicionals molt especials que tornen després d’aquestos dos anys on la pandèmia de la COVID-19 obligava a cancel·lar-los”. L’edil ha explicat que “les tamborades donaran el tret d’eixida a tota la programació de Setmana Santa i Pasqua, així com la resta d’activitats organitzades dins del mes d’abril junt amb les associacions locals”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a la gent a participar en les diferents activitats per a tots els públics que hem programat per al mes d’abril a Morella”.

Concert de Primavera
L’Associació Musical Mestre Candel de Morella oferirà el dissabte 9 d’abril el seu concert de primavera. Aquest tindrà lloc al Teatre Municipal a les 19.00 hores on s’interpretaran els pasdobles LagartijaJuanito el jarri i African symphony, la banda sonora Children of Sánchez, la Jota de los dolores, les marxes Lo cant del valencià i 76 trombons, l’obertura Duncannon overture i finalitzarà amb The greatest showman.