La Seu dels Ports de la Universitat per a Majors de l’UJI dona per finalitzat el curs 23/34

104
PUBLICITAT

El dilluns 10 de juny la Casa de la Cultura de Vilafranca va acollir la cloenda del curs 2023/2024 de la Seu dels Ports de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I de Castelló. A aquest acte van assistir participants d’aquesta formació de totes les seus universitàries de l’UJI en el territori. A més, també van vindre delegats de Castelló.

Abans de començar a la jornada, els i les participants van fer parades a Ares i a Puertomingalvo, segons des de quina seu venien. Una vegada es va acudir a Vilafranca, es va fer una visita guiada a l’església a càrrec de Guillem Monferrer. Després, es va fer un dinar al Parador amb càtering i, posteriorment, una classe sobre el Parlament Europeu a la Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura. Seguidament, va tindre lloc l’acte de cloenda amb l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, i la coordinadora de la Universitat per a Majors de l’UJI, Pilar Escuder. Finalment, el cor de la Seu dels Ports va oferir un concert.

Així doncs, abans que els i les assistents marxaren van poder gaudir d’un berenar al parador, que va tancar una jornada educativa i de germanor per a la comarca dels Ports i voltants.