La Setmana Europea de la robòtica es viu a Vistabella

241
Cartell de les activitats de la Setmana Europea de la Robòtica al Penyalab
Cartell de les activitats de la Setmana Europea de la Robòtica al Penyalab

Del 15 al 24 de novembre, amb motiu de la setmana Europea de la Robòtica, el PenyaLab de Vistabella del Maestrat organitza diferents propostes. Així s’han programat els tallers De-construcció robòtica, Robòtica intergeneracional i Construeix un circuit de carreres de llum.

El primer va dirigit a adults i se centra en el desmuntatge, muntatge i programació d’un robot mBot. Després els robots participaran en una carrera d’obstacles. Tindrà lloc a l’espai ArduinoLab el dilluns 18 de novembre, de 17h a 18.30h, i al FamilyBot el dijous 21 de 16.30h a 17.30h.

El Penyalab acollirà el taller de robòtica intergeneracional entre els xiquets del RobotArt i els majors de la localitat. L’activitat es desenvoluparà el dijous 21 de 18.30h a 19.30h.

La darrera proposta va enfocada a joves majors de 12 anys. La intenció és construir una LED Race, un circuit de carreres de llums, per a després posar-lo a prova. El divendres 22 de novembre de 18h a 19.30h es podrà participar en aquesta activitat a l’Espai Jove Penyalab.