La Serratella viurà, per primera vegada, una tardor cultural

79
PUBLICITAT

Música, gastronomia o història seran protagonistes fins al desembre

A La Serratella s’ha creat una agenda cultural per als mesos de tardor amb la qual veïns, veïnes i visitants podran gaudir d’activitats relacionades amb la música, la fotografia, els paisatges locals o la història. Així doncs, l’agenda ha estat confeccionada pel Bar Els Perxes amb l’ajuda del consistori, amb l’objectiu de dinamitzar la programació d’oci i cultural de la localitat i augmentar els recursos turístics locals.

El dissabte 23 de setembre encetarà la tardor cultural de La Serratella amb una eixida a Sant Joan de Nepomucé on es podrà gaudir, amb telescopi, del cel estrelat. German Peris conduirà l’activitat a partir de les 20h, on també hi haurà bufet lliure. El preu és de 25 euros i de 15 euros per a menors de 14 anys. El pagament es podrà efectuar fins al 16 de setembre. Pel que fa al mes d’octubre, el dissabte 7 serà el torn d’Elena Greandia, qui de forma didàctica, senzilla i interactiva ensenyarà sobre música i emocions. A partir de diferents estils musicals s’aprendrà com utilitzar-la per millorar l’estat d’ànim i els diferents beneficis per a la salut. El taller es realitzarà al Bar Els Perxes a les 18h amb entrada de 3 euros i consumició inclosa.

Sole Beltran explicarà, el 21 d’octubre, l’arribada dels templers a la comarca de l’Alt Maestrat i com fou la seua vida en aquestes terres. La xerrada serà en el Bar Els Perxes a les 18h. Dos setmanes després el protagonisme serà pel fotògraf Miguel Zaragosa, qui exposarà la seua obra fotogràfica sobre els paratges naturals del municipi. A més de l’exposició, l’autor explicarà els detalls de cada una. Els Perxes acollirà l’acte a les 18h el dissabte 4 de novembre.

La gastronomia tindrà un espai especial amb un tast de vins del celler Domingo J. Ferrer el 18 de novembre. Hi haurà, a més, acompanyament de diferents plats per assaborir, amb un gran ventall de notes i sabors, de forma més completa els productes. En Els Perxes es celebrarà el tast a les 19h, amb preu d’inscripció de 15 euros. L’última jornada de la tardor cultural de La Serratella serà en format musical, amb una introducció a l’òpera i la sarsuela amb Elena Greandia el 16 de desembre. A partir de les 18h, en el Bar Els Perxes, els i les participants aprendran sobre diferents cordes vocals de cantants, com educar l’oïda o com preparar-se per a gaudir d’un espectacle musical d’aquest tipus.