La Serratella viu les festes en honor a Sant Miquel del 6 al 14 d’agost

503
PUBLICITAT

Les festivitats en honor a Sant Miquel tornen demà a La Serratella amb activitats per a tots i totes. Així, el volteig de campanes i la traca anunciadora donaran inicia als festejos. A continuació s’inaugurarà la caseta de festes amb el Mesó del Vi i la festa flamenca; hi haurà campionat de guinyot i parxís, traca i espectacle infantil, sopar de pa i porta i música amb l’orquestra la Cobra i una discomòbil. El diumenge se celebraran la missa i processó en honor al patró per a donar pas a un dinar de germanor i una vesprada amenitzada amb el ‘tardeo’ d’Efraín & los Piratas del Flamenco. 

La nova setmana començarà el dilluns amb el Dia de la Tercera Edat en el qual hauran activitats per a xiquets i xiquetes, missa i processó en honor a Sant Jeroni, dinar de l’Associació de la tercera edat Sant Miquel, ball amb el solista José Antonio, sopar de pa i porta i nit de festa amb José Antonio. El dimarts serà el Dia de la Sardina. Després de la processó i missa en honor a Sant Roc es torrarà la sardina, seguiran els campionats de guinyot i parxís, hi haurà parc infantil, berenar amb orxata i fartons, sopar de pa i porta i l’obra de teatre ‘Júlia al país dels llibres’. 

El dimecres 10 serà el Dia de les Dones. Així, es muntaran les barreres, hi haurà concurs de dibuix, l’Associació de Dones celebrarà un dinar, hi haurà ‘tardeo’ amb Disconight i sopar de pa i porta amb el grup 2&Roll – Rock Power Duet. El dijous arriba l’esperada Festa de Disfresses. En acabar el concurs de paelles, grans i xicotets podran participar en les festes de disfresses adaptades per edats amb pinyates, xocolatada, sopar de pa i porta i el Showman del Serrucho. 

El divendres començaran els bous. Zumba, Mesó del Vi, ‘Bous de Vila’ de la ramaderia Hermanos Bellés i discomòbil Bandalay ompliran la jornada. El dissabte començarà amb un ‘encierro’ infantil, en el Mesó del Vi estarà la Xaranga en Ámbar, hi haurà dinar de l’Associació Taurina, i es gaudirà de ‘Bous de Vila’ de Hermanos Bellés, desencaixonada del bou de l’Associació Taurina, embolada del bou de la vesprada i Disconight amb el ball del Farolet. 

Els festejos 2022 acabaran el diumenge 14 amb el desmuntatge de les barreres, una paella monumental, el lliurament dels trofeus als campions dels campionats i concursos, una traca fi de festes i un sopar de pa i porta.