La Serratella s’uneix contra la violència cap a les dones

60
PUBLICITAT

L’Ajuntament de La Serratella ha organitzat una completa agenda d’activitats per a aquest pròxim dissabte 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Així, a les 11h, en col·laboració amb les dones usuàries del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal es durà a terme una activitat amb la qual ‘deixar empremta’ i lluitar contra la violència de gènere. A continuació, es repartirà, a totes les persones empadronades, un obsequi finançat pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. La jornada acabarà, des de les 16h, amb la projecció de la pel·lícula infantil ‘Vaiana’. Cal indicar que totes les activitats es realitzaran en l’Antic Forn.

“Volem conscienciar, des d’una edat primerenca, de la importància de la igualtat i la no-violència. Enguany hem preparat una programació pensada en tot el veïnat, amb activitats que involucren als xiquets i xiquetes però també als veïns i veïnes de major edat. Hem d’estar units i treballar de manera conjunta per a eliminar de la societat aquesta xacra que és la violència contra les dones” ha afirmat l’alcaldessa, Itziar Lafita.