La Serratella, sense telèfon

281
La Serratella, sense telèfon.

-L’Ajuntament demana a Movistar que millore el manteniment de la torre de connexió i que es faça càrrec de pagar l’electricitat

Des del divendres els veïns de La Serratella no tenen cobertura de telefonia mòbil de la companyia Movistar. Així mateix també s’estan produint nombroses fallades de connexió en telèfons fixos. L’alcalde, Alfonso Arín, ha denunciat la situació “que és especialment greu perquè estem en un episodi de temporal amb neu, baixes temperatures i carreteres tallades. A tot això se suma que la població del municipi és molt major i té en el telèfon la seua única via de comunicació amb familiars, ajuntament o emergències”.

L’Ajuntament ha recollit el sentir dels veïns. L’alcalde ha lamentat “el deficient manteniment de l’antena de connexió de Movistar, una antena que no sols presta servei a La Serratella sinó que dona cobertura a una zona molt més àmplia”. Una mostra de la falta de manteniment és que ahir, com ocorre en nombroses ocasions, els quadres elèctrics de la torre estan oberts.

L’alcalde ha demanat a Movistar que solucione la situació i que, al mateix temps, es faça càrrec de pagar el rebut de l’electricitat de la torre de connexió que, en aquests moments, està pagant el municipi.

Arín creu que la millora de la infraestructura és vital “especialment en aquestes situacions de fred, neu i incomunicació per carretera”. Finalment, ha lamentat que “malgrat les queixes ningú de Movistar no està informant ni s’ha posat en contacte amb nosaltres per a atendre les nostres reclamacions”.