La Serratella reclama a Iberdrola la instal·lació del comptador per a les plaques solars

575
PUBLICITAT

“Amb el preu actual de la llum, no entenem com la companyia elèctrica encara no ens haja col·locat el comptador per a poder utilitzar la instal·lació fotovoltaica de la localitat” lamenta l’alcalde de La Serratella, Alfonso Arín. 

I és que, les plaques solars per a ús municipal van ser instal·lades fa, aproximadament, sis mesos gràcies a una ajuda de la Diputació de Castelló, “però les tenim parades, sense poder aprofitar-les, per la deixadesa d’Iberdrola”. “Sabem que no som l’únic poble amb aquest problema però no entenem la situació de deixadesa que vivim ” recalca l’edil. 

“El de La Serratella és un Ajuntament xicotet per al qual tots els recursos d’estalvi al seu abast són bons. Les plaques solars per a aprofitar l’energia del sol en els edificis municipals les vam veure com una gran oportunitat d’estalvi energètic i econòmic però, ara, ens trobem que el treball s’ha fet, s’han instal·lat, però no ha servit per a res i no tenen cap utilitat” contínua Arín. 

Així mateix, des de l’Ajuntament es posa l’accent que “escoltem cada vegada més que les energies verdes i renovables són el present i el futur però després trobem traves per a usar-les”. “Si volem que els pobles xicotets, com el nostre, prosperen i continuen existint hem de demostrar-ho i col·laborar per a fer-ho possible i, l’estalvi en les despeses, és una cosa fonamental” finalitza l’alcalde.