La Serratella promou l’alimentació saludable i la sostenibilitat amb una jornada de Receptes Comunitàries

76
PUBLICITAT

La cuina i la salut es van donar la mà aquest dissabte a La Serratella amb la celebració de l’activitat Receptes Comunitàries, una jornada dedicada a promoure hàbits d’alimentació saludables i sostenibles, organitzada per l’Ajuntament amb el suport de la Mancomunitat Alt Maestrat i en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Una quinzena de persones van participar en una jornada que va combinar formació nutricional, intercanvi de receptes tradicionals i sensibilització ambiental.

La sessió va començar amb una xarrada a càrrec d’una nutricionista, que va introduir conceptes claus sobre l’alimentació equilibrada, els aliments recomanables i aquells que convé evitar. A continuació, els participants van posar en comú receptes tradicionals del territori, reflexionant sobre com adaptar-les perquè foren més saludables sense perdre l’essència gastronòmica local. A més, la Mancomunitat va fer entrega de diversos obsequis als assistents, com carmanyoles i bosses reutilitzables, reforçant el missatge de sostenibilitat i consum responsable.

Des del consistori destaquen que “estem molt satisfetes amb la bona acollida que ha tingut l’activitat. Han participat persones de totes les edats, la qual cosa demostra que parlar d’alimentació saludable i de sostenibilitat és un tema que interessa i que ens afecta a totes i tots”. Des de l’Ajuntament s’ha reafirmat el compromís de continuar impulsant accions que enfortisquen la convivència, la salut comunitària i la cura pel medi ambient.