La Serratella ofereix el seu bar per a tot l’estiu amb un lloguer de només 50 euros al mes

677
PUBLICITAT

“El nostre poble necessita urgentment un bar. Els nostres veïns i veïnes, molt més nombrosos ara a l’estiu necessiten un lloc on reunir-se i gaudir junts” afirma l’alcalde de La Serratella, Alfonso Arin. Així les coses, L’Ajuntament busca un nou gestor per al seu bar durant ,almenys, tot l’estiu,  ja que és ara quan més necessària es fa la seua funció, perquè són els mesos de més activitat.

Amb l’objectiu d’aconseguir obrir el bar, l’Ajuntament de La Serratella ha tret a concurs el local amb una oferta immillorable: el nou gestor només haurà de pagar 50 euros més IVA de lloguer, mentre que el consistori es farà càrrec de la resta de despeses com podem ser la llum, l’aigua, etc.

I és que, el bar, que també acostumava a fer la funció de tenda local, “dona servei durant tot l’any a ciclistes, motoristes o persones aficionades al senderisme” ressalta l’alcalde.

“La doble funció de l’establiment com a bar i tenda el fa indispensable per al poble” continua Arin, qui afig que “lluitem contra la despoblació i perquè la gent vulga viure als pobles, però després no tenim els serveis més bàsics i indispensables”.

Totes les persones interessades a gestionar el bar de La Serratella poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament per a més informació.