La Serratella neteja la neu dels carrers i demana sal per a evitar la formació de plaques de gel

556
Treballs de neteja a La Serratella
Treballs de neteja a La Serratella
PUBLICITAT
  • Durant la jornada d’avui s’ha restablit, després de 4 dies, el servei de telefonia

La Serratella ha patit de manera intensa el pas de la borrasca Filomena. Als seus carrers hi ha importants acumulacions de neu que “acabaran per convertir-se en gel si no podem tirar-li sal” ressalta l’alcalde, Alfonso Arín.

A primera hora del matí la màquina llevaneu del Consorci Provincial de Bombers ha retirat la neu dels accessos al municipi. “Ahir vaig cridar per a preguntar per la situació de la llevaneu i si passaria per La Serratella i ja ens van fer saber que vindrien durant el matí d’avui a causa de la quantitat de cotxes que havien eixit a disfrutar de la neu i omplien les carreteres dificultant el pas dels serveis d’emergència”, afirma Arín. Així mateix, l’Ajuntament ha contractat una màquina per a netejar carrers i accessos.

“Ara el que necessitem és sal, molta sal, per a evitar que la neu acumulada es convertisca en gel i siga un perill per als veïns i veïnes”, ressalta l’edil. El Consorci Provincial de Bombers ha fet arribar alguns sacs al municipi, quantitat insuficient donada la gran quantitat de neu als carrers. “Una vegada disposem de la sal, el personal municipal s’encarregarà de llançar-la”, afig Alfonso Arín.

Així mateix, cal recordar que des del divendres fins avui mateix els veïns i veïnes de La Serratella han estat pràcticament incomunicats a causa d’una avaria en la xarxa de telefonia de Movistar. “Aquest mateix matí i, en un moment, un tècnic ha arreglat l’avaria” ha indicat l’alcalde qui ha assenyalat que “des de La Serratella demanem a Movistar que millore l’estat i el manteniment de l’antena perquè situacions com aquesta, principalment enmig d’un temporal de neu quan estar comunicat és fonamental, no tornen a ocórrer”.