La Serratella millora camins d’accés a zones forestals i desbrossa branques trencades després de les nevades

95
Treballs forestals a La Serratella
Treballs forestals a La Serratella
PUBLICITAT

L’Ajuntament de La Serratella ha executat durant el mes de desembre les labors de desbrossament i millora de camins d’accés a zones forestals públiques de la localitat. Així mateix s’han reparat els desperfectes que van provocar les nevades de passats hiverns al terme municipal.

Les labors s’han pogut realitzar gràcies a una subvenció de la Generalitat en el marc de les ajudes destinades a donar suport, als municipis de l’agenda AVANT, a la realització d’activitats de manteniment, recuperació i reforestació dels boscos mediterranis dels termes municipals.

Les actuacions que s’han realitzat se situen al Camí de la Font del Rotador, Camí del Mas d’En Rasos i Ermita de Sant Joan de Nepomucé; al que se suma la compra de maquinària i equips de seguretat, amb una inversió total de 13.612,50 €.

L’alcaldessa de La Serratella, Itziar Lafita ha apuntat que “amb aquesta actuació de millora, es beneficiarà a la població resident amb els accessos a diverses zones forestals, així com realitzant passejos senderistes i també ajudarà a impulsar una major afluència turística”.