La Serratella licita la gestió del bar Els Perxes

435
Bar Els Perxes a La Serratella
Bar Els Perxes a La Serratella
  • El preu base és de 70€ mensuals i es valoraran les millores en l’establiment a partir de 700€

L’Ajuntament de La Serratella ha publicat en la secció Perfil del Contractant de la Seu Electrònica del municipi: https://laserratella.sedelectronica.es/ la licitació de la gestió del Bar Els Perxes, situat a la mateixa plaça d’entrada a la localitat. Es tracta de l’únic bar existent al municipi i és de titularitat municipal.

L’alcalde, Alfonso Arín, ha assenyalat que el consistori espera que l’oferta puga interessar a persones que vulguen establir un negoci a la localitat. La Serratella és punt d’acudida de nombroses rutes ciclistes i moteres. Si bé a l’hivern el municipi compta amb pocs habitants, en els períodes vacacionals, caps de setmana i ponts, s’incrementa notablement l’activitat.

El preu de licitació base és de 70€ mensuals + IVA. Així mateix l’adjudicatari haurà de realitzar una inversió en immobilitzat de 700€ com a mínim. Es puntuaran a l’alça els increments en el preu del lloguer i les inversions a realitzar. Des del consistori es considera que són condicions avantatjoses en la gestió d’un negoci per a professionals de l’hostaleria o emprenedors que desitgen posar en marxa una activitat al municipi.

El bar compta amb l’equipament necessari i, a més, disposa d’un ampli espai en porxades i en la plaça del municipi com a terrassa. L’alcalde ha assenyalat que per al municipi és important que el bar continue obert ja que és el centre de la vida social de la localitat i també un important atractiu per a veïns, visitants i els que tenen a La Serratella una segona residència.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 4 de setembre. El contracte tindrà una duració de dos anys i podrà ser prorrogable fins a cinc.