La Serratella es posa a punt per a Sant Antoni

119
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana La Serratella celebrarà la festa en honor a Sant Antoni. La majoralia de Sant Antoni de 2024 ha sigut l’encarregada d’organitzar aquesta celebració en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi.

La festa començarà demà dissabte 20 de gener amb l’esmorzar dels majorals al bar les Perxes. Seguidament, es durà a terme la cerca d’argelagues i la construcció de la foguera. Al migdia, els majorals gaudiran d’un dinar al local polifuncional. Seguidament, la vesprada començarà amb la clàssica benedicció dels animals i de les coquetes al carrer Carasol. En acabar, s’encendrà la foguera i es portaran a cap les ‘voltes’. A més, també es repartirà la coqueta beneïda. Finalment, aquest dia es tancarà amb un sopar de germanor al local polifuncional i una revetlla.

El diumenge començarà amb la tradicional missa i processó en honor al sant. A les 12 h, es faran les clàssiques corregudes del pollastre. I finalment, els majorals gaudiran d’un dinar al local polifuncional, on donaran per acabada aquesta festa.

Així doncs, veïns, veïnes i visitants de La Serratella gaudiran al màxim d’un cap de setmana de devoció al sant i de germanor amb els seus.