La Serratella demana millores a la xarxa de fibra òptica per evitar les continues avaries

569
PUBLICITAT

Veïns i veïnes de La Serratella han hagut d’estar tot un dia sencer sense poder tindre cap classe d’accés a internet a causa d’una avaria en la xarxa de fibra òptica del poble. Durant el 15 de juny, els serratellans i serratellanes han hagut de buscar alternatives per poder seguir amb els diferents tipus de treballs que estaven realitzant en aquell moment. Fins a l’endemà, no va tornar la línia a la localitat.

L’Ajuntament de la Serratella, afirma que “vam passar tot un dia sencer sense internet, per a poder seguir amb la feina vam haver de compartir-nos les nostres dades dels mòbils personals”. A més, aquells estudiants que duien a terme en aquell moment treballs, tant de fi de grau com de fi de màster, es van veure interromputs per aquesta avaria. També, va afectar diferents cases en la connexió de les televisions amb internet, que no es podien veure.

Veïns de la localitat afirmen que no és la primera vegada que passa, “també ha passat alguna vegada d’anar-se’n la xarxa telefònica i de no poder fer ús de les cridades”.