La Serratella demana a Diputació la reparació de la carretera d’accés a la localitat

708
PUBLICITAT

L’alcalde de La Serratella, Alfonso Arín, ha demanat al president de la Diputació de Castelló, José Martí, la reparació de la carretera CV-154 que dona accés al municipi. La petició s’ha realitzat en la visita de Martí a la localitat, en la qual va estar acompanyat pel diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez. “Es tracta de l’únic vial que connecta amb La Serratella i actualment es troba en molt mal estat a causa del seu elevat ús i les fortes nevades” ha indicat l’alcalde.

I és que, “els veïns i veïnes necessiten un vial en condicions pel qual circular tant amb cotxe, moto o bicicleta i que siga segur”, assevera Arín. De la mateixa manera, l’alcalde ha afirmat que “sabem que arreglar una carretera no es fa en dos dies, però volem i necessitem que l’obra comence per a assegurar la seguretat viària dels veïns, veïnes i visitants de La Serratella”.

Durant el recorregut del president de la Diputació per la localitat també s’ha visitat el renovat hotel del municipi, el qual es va adequar en part amb una ajuda del Pla 135 de la Diputació del 2019; així com s’ha estat a l’ajuntament on hi ha plantejada una renovació amb un nou saló de plens i zona d’oficines. Així mateix, Arín ha explicat a Martí i Pérez que amb el Pla 135 d’aquest 2021 es realitzarà un projecte per a portar aigua fins a l’ermita.

“La visita ha sigut molt productiva i hem pogut traslladar a la Diputació de Castelló les nostres peticions i necessitats, sent fonamental per a nosaltres la millora de la CV-154”, ha ressaltat Alfonso Arín, qui ha afegit que “ens han quedat punts patrimonials de gran valor per a La Serratella per visitar, com l’ermita, per la qual cosa ja pensem en una nova trobada”.


**Font de les fotografies: Diputació de Castelló