La Serratella celebra una jornada de convivència amb perspectiva de gènere

91
PUBLICITAT

– Una desena de dones participa en ‘Fem Sororitat’ amb dansa i ioga

La Serratella va celebrar dissabte la jornada ‘Fem Sororitat’, un espai de convivència amb perspectiva de gènere. Una desena de dones de totes les edats van participar en esta activitat organitzada per l’Ajuntament de La Serratella en col·laboració amb Somnia, Anna Mon i Espai Vital.

La jornada va ocupar tot el matí: va començar a les 10.30 hores amb una proposta de dansa per a escoltar el cos i observar la interferència de la música en el moviment, seguida d’una classe de ioga per a dones i el taller DiversitArt Espai de Joc per als més menuts. En aquest cas, el consistori va programar l’activitat amb xiquets i xiquetes per tal d’afavorir la conciliació de les participants.

A més, tal com ha destacat l’alcaldessa, Itziar Lafita, l’Ajuntament va apostar per incloure activitats per a desconnectar del dia a dia per un moment i connectar amb el ‘jo’ interior, a més d’oferir també un espai per a exercitar-se. En resum, una proposta per crear un ambient sa entre dones que millore el seu estat d’ànim.