La Serratella aprova un pressupost de 900.000 euros per al 2023

454
PUBLICITAT

El ple municipal de La Serratella ha aprovat un pressupost de 901.000 euros per a l’anualitat del 2023, una de les sumes més altes de la història de la localitat. Aquest pressupost conté l’ajuda obtinguda pel consistori relativa al Pla Conviure de la Generalitat Valenciana, que suma 500.000 euros als fons municipals per dur endavant la rehabilitació de tres vivendes municipals per crear un Centre de Dia per a persones majors, un local per a reunions i celebracions i un espai per a la gent jove, xiquets i xiquetes.

En el pla d’inversions, l’ajuntament ha previst finançament municipal per escometre millores al cementeri, a la zona esportiva on es reformaran les pistes de bàsquet i es milloraran els accessos o la piscina municipal de cara a la temporada estival. En tot cas, el consistori es reserva la possibilitat d’incloure romanents municipals al llarg de l’exercici per donar un impuls a projectes.

El pressupost inclou finançament obtingut de la Generalitat Valenciana així com de la Diputació de Castelló en diversos plans d’ajudes com el Fons de Cooperació Municipal o plans d’antidespoblament.